Ovnsbakt lange med kantareller, chorizo og brokkolini

6074
Beskrivelse

Lange er en torskefisk tilhørende lakefamilien. Kjøttet er magert, hvitt og fast. Det minner endel om torsk, men flaker ikke på samme måten.

Tilberedelse er i stor grad som torsk. I denne oppskriften bruker vi chorizo , kantareller og brokkolini.

Porsjoner:
4
Preptid:
15
Koketid:
20
Total tid:
35
Ingredienser:
Lange og poteter

800g ryggstykke av lange

2 stk vårløk

Olivenolje

Salt og pepper

400g småpoteter

Kantareller

40o g kantareller

80 g smør

Salt og pepper

Chorizo og brokkolini

300 g stekechorizo

300 g brokkolini

Instruksjoner

Plasser langen i en ildfast form. Salt og pepre og strø over finskåret vårløk. Hell over en dæsj olivenolje.

Ha potetene i en ildfast form. Salt og pepre og en dæsj olivenolje.

Sett inn potetene på 180 grader. Etter 10 minutter setter du inn langen. Stek i ca 15- 20 minutter.

Stek kantrareller på sterk varme og litt olje til væsken er fordampet. Skru ned varmen og ha i smør, salt og pepper. La surre.

Skjær opp chorizo og stek til den er sprø på medium varme.

Kok opp en gryte med vann og kok brokkolini i 2-3 minutter.

Server

Beskrivelse

Lange er en torskefisk tilhørende lakefamilien. Kjøttet er magert, hvitt og fast. Det minner endel om torsk, men flaker ikke på samme måten.

Tilberedelse er i stor grad som torsk. I denne oppskriften bruker vi chorizo , kantareller og brokkolini.

Porsjoner:
4
Preptid:
15
Koketid:
20
Total tid:
35

Populære oppskrifter