Butikken

I vår rikholdige butikk finner du gode råvarer og hyller fulle av smaksbomber. Vi legger vekt på god kvalitet i alle våre produkter. Sjømat fra hele landet fyller fiskedisken hver dag med nyfanget fisk og skalldyr.

Sentralt i Sandvika

Du finner oss tett på togstasjonen i Sandvika. Vi holder til i en gammel rød teglstensbygning. På plassen utenfor kan du parkere for besøk til butikken vår. Kom innom og sjekk dagens utvalg eller prøv våre nystekte fiskekaker.

I vårt kjøkken, rett bak fiskedisken, lager våre kokker klassiske og moderne retter i en jevn strøm til hyllene i butikken. Du finner også et bredt utvalg av røkt sjømat, ost, spekemat og andre delikatesser i våre hyller. En kunnskapsrik betjening kan hjelpe deg med idéer til middag og tips om teknikker. Spør oss

Fiskedisken

Fiskedisken

Dette er nerven i vår butikk. Alt vi gjør og tenker kommer herfra. Den ferskeste makrellen, når våren kommer. De beste rekene, når solen steker og torsken som blir saftig og spenstig i måneder med R.

Frysevarer

Frysevarer

Her finner du råvarer vi ikke alltid får tak i ferskt. Ferdig mørnet blekksprut, akkar og store argentinske villreker og kongekrabbe. Store reker fra Grønland finner du også blant frysevarene. Vi har også en egen fryser for vilt og fugl.

Pasta, sauser og konserver

Pasta, sauser og konserver

Vi har pasta som «alltid» blir al dente. Pasta som er god match til sjømat og trøffelpasta for den spesielle anledningen. Matlaging blir enkelt med gode smakfulle sauser og ulike varianter av pesto. Kom innom for en smak på våre olivenoljer. Vi har varian

Ost og Spekemat

Ost og Spekemat

Noen oster har vi alltid. Andre har vi kun i sesong. Vi er glade i norske oster, men har og ost fra Spania, Frankrike og Italia. De fleste av våre utenlandske oster har vært innom Mons for lagring.

Delikatesse

Delikatesse

Må ses for å forstå. Ved delikatessedisken møter vi ofte kunder som utbryter «Oi, her var det mye godt». Røkte sjømatprodukter i en klasse for seg. Rogn og blinis, patéer og tartar. Her bugner det av smaksbomber.

Egenproduksjon

Egenproduksjon

Gode råvarer blir til god mat når flinke kokker setter i gang. Vårt kjøkken har en stor produksjon av ferdigretter og tilbehør. Enkle middagsløsninger og det lille trikset som hever smaken på hverdagsmaten.

Hva lurer du på?

Vi holder hus I en vakker gammel teglstensbygning ved togstasjonen i Sandvika. Du kan nå oss på telefon 67 54 84 70 eller e-post. Vi har alltid fersk fisk i disken. Vi har leverandører som hver dag leverer sjømat fra hele Norge. Er det noe du ikke finner i butikken? Hør med oss så skaffer vi det.

Kontakt oss