Skalldyrfat – Snekke

Allergener

Skalldyr, bløtdyr, egg, sennep, hvete

Produktinfo:

  • Ferske reker, 150 g — Kokt snøkrabbe, 100 g
  • Kokte sjøkreps, ca 200 g
  • 1/2 Krabbeskjell
  • Hvitvin/skalldyrdampet blåskjell, 200 g (sulfitter, melk, bløtdyr)
  • Aioli (egg, sennep) og chipotlemajones (egg, sennep)
  • Dill, sitron og landbrød (hvete)

Alle ingredienser er oppgitt per kuvert

Skalldyr gratineres med estragon- og chilismør (M, E)
Må stekes før servering

 

Bytte:

  • Gratinert sjøkreps i stedet for kokt – 49,-/kuvert
  • Kongekrabbe i stedet for snøkrabbe – 129,-/kuvert

Ekstra:

  • Gratinert kongekrabbe 100g per person 279,-/kuvert

Skalldyr gratineres med estragon- og chilismør (M, E)
Må stekes før servering

Pris per person 649,-
Minimum 4 personer
Catering bestilingsskjema Snekke
Valgfri
BYTTE
EKSTRA
Legg til dessert
Engangsservise

Du vil kanskje også like