Egenproduksjon

Gode råvarer blir til god mat når flinke kokker setter i gang. Vårt kjøkken har en stor produksjon av ferdigretter og tilbehør. Enkle middagsløsninger og det lille trikset som hever smaken på hverdagsmaten.

Egenproduksjon

Vi vet at hverdagen ofte er travel og vi vil at maten likevel skal være næringsrik og full av smak. Vårt kjøkken lager hver dag retter og tilbehør som gjør det enkelt for våre kunder å nyte god og sunn mat. Vi legger stor vekt på gode råvarer og bruker ikke tilsetningsstoffer. Maten skal smake av råvarene. Noen kaller det real eller ekte mat.

Mange av våre produkter finner du også i hyllene til Gutta på Haugen.

MIDDAGER

MIDDAGER

Våre dyktige kokker utvikler hele tiden nye retter fra fiskedisken. Panert torsk eller vår wokblanding er populære halvferdige produkter. For enkel oppvarming har kjøkkenet laget blant annet en fyldig kremet fiskesuppe, bacalao og en supergod fiskegrateng uten makaroni. Vi har også flere supper på frys for enkel hverdagsmat. Vi lager selvfølgelig våre egne fiskekaker. Nystekte hver mandag og onsdag. Kom innom for en smak.

SILD OG PÅLEGG

SILD OG PÅLEGG

Sursild er klassikeren som aldri går av moten, men vi lager også blant annet dillsild, sennepsild og karrisild. Sildesalaten må prøves om du ikke allerede har gjort det. I vår Skagenrøre bruker vi kun håndpillede reker og krepsehaler. Det er derfor den er så god.

SAUSER OG DRESSINGER

SAUSER OG DRESSINGER

Hjemmelaget aioli? Remulade til fiskekakene? Urtesaus? En god saus til torsken? Alt dette og mere til, lager vi på kjøkkenet hver uke.

TILBEHØR

TILBEHØR

Gulrotpuré er en slager til torsken sammen med vårt soyasmør. Til lutefisken lager vi ertepuré og ribbefett.

KRAFT

KRAFT

Vi ønsker å gjøre best mulig nytte av råvarene vi bruker. De beste fiskebena blir derfor til kraft. Vi lager også jevnlig skalldyrkraft.

DELIKATESSER OG DESSERT

DELIKATESSER OG DESSERT

Laks- og skalldyrpaté er en kjempegod forrett med litt urtesaus og rogn. Den gjør seg godt på koldtbord sammen med vår dill- og cognacgravet laks. Kabaret er en klassiker som fortsatt selger godt i butikken. Hver fredag lager vi laks- og kamskjelltartar. Da er det lurt å bestille denne på forhånd. Våre deilige desserter lages i så fine glass, at de kan settes rett på bordet.

Hva lurer du på?

Vi holder hus I en vakker gammel teglstensbygning ved togstasjonen i Sandvika. Du kan nå oss på telefon 67 54 84 70 eller e-post. Vi har alltid fersk fisk i disken. Vi har leverandører som hver dag leverer sjømat fra hele Norge. Er det noe du ikke finner i butikken? Hør med oss så skaffer vi det.

Kontakt oss