Best resultat får du om du steker hummerkjøttet uten at den har blitt kokt først.
Hummeren avlives raskt ved å splitte hodet i to med en skarp kraftig kniv. Instruksjoner for å koke og dele hummer finner du her
Ønsker du å bruke kokt hummer kan du be oss om å koke og dele den opp i butikken.
Kjøttet må så renses fra hummeren og deles i mindre biter. Bruk både hale og klokjøtt.
Skjær rødløk/sjalottløk i tynne skiver.
Varm opp en stekepanne og smelt smøret. Ha i kvistene med estragon.
Fres hummerkjøttet på medium+ varme i ca 2 minutter. Sett til side.
Bland sammen majones, finhakket dill og cayennepepper. Ha i hummerbitene og rør godt.
Varm briochebrødet i ovnen et par minutter på 150 grader.
Fyll brødet med hummerblandingen du har laget. Legg på løkskivene og press litt sitron over. Topp med rogn og pynt med finhakket dill.
Tips:
I stedet for hummer kan du også bruke sjøkreps, kongekrabbe eller snøkrabbe.
Alternativt fyll brichebrødet med vår Skagenrøre og topp med rogn og dill.

Lobsterroll med Skagenrøre og ørretrogn;