Pannestekt fjellørrret med agurksalat

6000
Beskrivelse

Klassisk rett med alle de gode smakene. Må nesten fiske selv om det skal smake bedre.

Porsjoner:
4
Preptid:
20
Koketid:
25
Total tid:
45
Ingredienser:
  • 4 fjellørretfileter à 200-250 g
  • Salt og pepper
  • 2 ss smør til steking
  • 1 agurk
  • 2 ss eddik (7 %)
  • 1 ss sukker
  • 2 ss vann
  • 1 dl lettrømme
  • Kokte poteter til servering
Instruksjoner

Skyll poteter og sett til koking

Agurksalat

Skjær agurken i tynne skiver med en ostehøvel. Bland eddik, sukker og vann til en lake, og legg agurkskivene i laken. La stå i minst 20 minutter.

 

Fjellørret

Krydre fjellørretfiletene med salt og pepper. Smelt smør i en stekepanne på middels varme. Stek filetene med skinnsiden ned. Ikke snu fileten, men øs heller over smør fra panna med en spiseskje.

 

Servering

Anrett de stekte filetene med agurksalat, en skje rømme og kokte poteter

Beskrivelse

Klassisk rett med alle de gode smakene. Må nesten fiske selv om det skal smake bedre.

Porsjoner:
4
Preptid:
20
Koketid:
25
Total tid:
45

Populære oppskrifter