Pasta med varmrøkt pepperlaks

6104
Beskrivelse

Raskt laget mat kan også bli supergodt. Her er en enkel rett med varmrøkt pepperlaks, kapers og litt tørket chili.

Porsjoner:
2
Preptid:
10
Koketid:
12
Total tid:
22
Ingredienser:

500g varmrøkt pepperlaks

160 g papparedelle / tagliatelle

1 stk banansjalottløk

2 ss kapers i olje

1 ts tørket chililflak

Parmesan

Pepper

1/2 Sitron

Bladpersille / dill

Instruksjoner

Sett på vann til pasta og kok opp

Hakk sjalottløk i små biter.

Hakk opp bladpersille eller dill

Del opp laksen i mindre biter.

Kok pasta (pappardelle / tagliatelle)

Fres løk og chiliflak i smør/olje på svak varme til løken blir gylden. Skru av varmen og sett til side. Ha i kapers.

Når pastaen er klar blander du i varmrøkt laks og grønnsakene. Rør om og press over en halv sitron.

Server med nykvernet pepper, urter og parmesan.

 

 

Beskrivelse

Raskt laget mat kan også bli supergodt. Her er en enkel rett med varmrøkt pepperlaks, kapers og litt tørket chili.

Porsjoner:
2
Preptid:
10
Koketid:
12
Total tid:
22

Populære oppskrifter