Ost og Spekemat

Noen oster har vi alltid. Andre har vi kun i sesong. Vi er glade i norske oster, men har og ost fra Spania, Frankrike og Italia. De fleste av våre utenlandske oster har vært innom Mons for lagring. De mottar ost fra utvalgte produsenter og modner og vende

Ost og spekemat

Noen oster har vi alltid. Andre har vi kun i sesong. Vi er glade i norske oster, men har og ost fra Spania, Frankrike og Italia. De fleste av våre utenlandske oster har vært innom Mons for lagring. De mottar ost fra utvalgte produsenter, modner og vender osten før de sender den til oss. Her er noen av ostene du kan finne hos oss.

 

FASTE OSTER

FASTE OSTER

Parmigiano Reggiano DOP 20 månder, Italia. Comtè 12 mnd, Franrike. Grüyere Fribourg, Sveits. Manchego, 8 mnd, Spania. Västerbotten 14 mnd, Sverige. Guttas egen Gouda, Holland.

BLÅMUGGOST

BLÅMUGGOST

Roquefort Selection aop, Frankrike. Gorgonzola dolce, Italia. Kraftkar, Blå Hitra og Fønix, fra Norge.

HVITMUGGOST OG RØDKITTOST

HVITMUGGOST OG RØDKITTOST

Camembert, Brie de Meaux og Brillat Savarin, fra Frankrike. Epoisse, Frankrike. Mont d’Or, Sveits/Frankrike. Skjenald, Norge.

FERSKE OSTER

FERSKE OSTER

Mozzarella di Buffala, Italia. Chev Kubbe og Lille Aske, fra Norge.

TILBEHØR TIL OSTEN

TILBEHØR TIL OSTEN

Vi lager kompott og chutney som passer til alle ostene vi har. Be gjerne om en smaksprøve når du er innom. I butikken finner du også flere ulike kjeks, crostini og nøtteblandinger til osten.

SPEKEMAT

SPEKEMAT

Gode norske, økologiske pølser fra Ask Gård. Franske småpølser og italiensk salami. Spansk skinke av beste kvalitet.

Hva lurer du på?

Vi holder hus I en vakker gammel teglstensbygning ved togstasjonen i Sandvika. Du kan nå oss på telefon 67 54 84 70 eller e-post. Vi har alltid fersk fisk i disken. Vi har leverandører som hver dag leverer sjømat fra hele Norge. Er det noe du ikke finner i butikken? Hør med oss så skaffer vi det.

Kontakt oss