SKALLDYRFAT - SNEKKE

SKALLDYRFAT - SNEKKE

  • Ferske reker, 150g per person
  • Kokt snøkrabbe, 100g per person
  • Kokt sjøkreps, 200 g per person
  • 1/2 krabbeskjell
  • Hvitvin/skalldyrdampet blåskjell, 200g per person
    • Inneholder: sulfitter, melk, bløtdyr
  • Landbrød
    • Inneholder: hvete, rug
  • Aioli
    • Inneholder: egg, sennep
  • Chipotlemajones
    • Inneholder: egg, sennep
  • Dill og sitron

 

 Minimum 4 personer.

Tilvalg

Gratinert sjøkreps i stedet for kokt - 30,-/kuvert

Kongekrabbe i stedet for snøkrabbe – 89,-/kuvert

 

Ekstra

Gratinert kongekrabbe 100g per person 199,-/kuvert

 

Sjøkreps gratineres med estragon- og chilismør.

Kongekrabbe gratineres med dill- og jalapeñosmør.

Steking  gjøres av kunde rett før servering.

(Inneholder: melk, egg)

Pris per person - 549,-