Blåskjell på grillen

6229
blåskjell fra grilln
Beskrivelse

Smaken er det viktigste. I denne oppskriften er det smaken av blåskjell som spiller hovedrollen. Oppskriften er enkel som en varm sommerdag, men rik på smak som en hel dag i sola.

Porsjoner:
2
Preptid:
10(30)
Koketid:
6
Total tid:
16
Ingredienser:

1 nett blåskjell (1 kg)
2 ss olivnolje
Salt og pepper

Instruksjoner

Fyr opp grillen
Rens blåskjellen ved å bytte vann 2-3 gangere til eventuell sand er borte
Fjern knuste blåskjell og skjell som ikke lukker seg når du presser litt på de
La væsken renne av og ha blåskjellene over i en panne/gryte som kan stå på grillen
Hell over olivenolje, Dryss på rikelig med salt og pepper
Ryst godt om og plasser gryta på grillen og lukk lokket. Rist 1-2 ganger under koking.

Beskrivelse

Smaken er det viktigste. I denne oppskriften er det smaken av blåskjell som spiller hovedrollen. Oppskriften er enkel som en varm sommerdag, men rik på smak som en hel dag i sola.

Porsjoner:
2
Preptid:
10(30)
Koketid:
6
Total tid:
16

Populære oppskrifter